(placeholder)

Joulusta uuteen kauteen

Oletko jo suunnitellut ratsastuskautesi 2018? Ratsastuskoulultamme löytyy vaikka ja mitä!

(placeholder)

Alkeis- ja perustason opetusta

(placeholder)

Huippumukavassa, Henrin vetämässä perustason pienryhmässä aikuisille, on vapautunut paikka. Tässä ryhmässä pipo (kypärä) ei ole turhan tiukalla, ja harrastaminen on hauskaa - joka maanantai klo 19! Lapsille tarjoamme paikkoja Ponikoulussa, maanantaisin klo 16!

Vapaita paikkoja valmennusryhmissä

(placeholder)

120-tasolla kilpailevan Fanny Nokkosen vetämässä estevalmennusryhmässä on vapautunut yksi paikka aktiiviharrastajalle, joka haluaa harjoitella viikottain kohti onnistuneempia esteratoja.


Ratsastuksenopettajamme Krista Nyqvistin koulupainotteisessa valmennusryhmässä, toirstaisin klo 19, on vapautunut paikka aktiiviratsastajalle, joka haluaa kehittyä kouluratsastajana, hitusta paremman opetusmestarin satulassa. Harjoitukset tasolla HeA-VaB.

Takaisin satulaan- ja kertauskurssi aikuisille

(placeholder)

Haluatko palata tauolle unohtuneen ratsastusharrastuksesi pariin ja takaisin tallielämään, hevosten pariin? Järjestämme Takaisin Satulaan kurssin 10H alkaen 14.2.2018 klo 20.00. Kurssilla kertaamme hevosen varustamisen ratsastustunnille, turvallisen hevosenkäsittelyn perusteet tallissa, ratsaille nousun, ja ratsastuksen perusteet käynnissä, ravissa, ja laukassa - tämän jälkeen siirrymme reippaasti haastavampiin harjoituksiin ratsailla. Kurssin hinta on 490 eur. Hyppää ratsaille, ja takaisin satulaan!