(placeholder)


Juuri nyt on ajankohtaista ilmoittautua syksyn lyhytkursseille ja Ponikouluun!

(placeholder)

Syksyn 2018 Ponikoulut varattavissa!

(placeholder)

Lapset aloittavat hevosharrastuksen  Knaperbackan Ponikoulussa, joka on ponnistuslauta 7-12 vuotiaille lapsille kohti lasten Perustason ratsastustunteja. Seuraavat Ponikoulut starttaavat ma 15.10 klo 16, ke 17.10 2018 klo 18, ja pe 19.10 klo 16. Varaa paikkasi mukaan!

Ehdit vielä mukaan ratsastamaan syyskaudelle 2018!


(placeholder)

Syyskausi on startannut, mutta ehdit vielä mukaan ratsastustunneillemme, treenaamaan hieman intensiivisemmin valmennusryhmissämme, tai Oma Hevonen-paketilla. Jos olet epävarma sinulle sopivasta tasoryhmästä, tai valmennuspaketista, ota meihin yhteyttä koulu@knaperbacka.fi, autamme sinua mielellämme sopivan ratsastustunnin löytämisessä!


Oma vuokrahevonen hyvissä harjoituspuitteissa!

(placeholder)

Suomen Ratsastajainliiton tarkistettua säännöstöänsä 2018, ratsastuskouluilla on mahdollisuus vuokrata sinulle hevonen yhdessäolosta nauttimiseen, ja valmentautumiseen kohti kilpailuja. Vuokraamme  harkitusti valitun hevosen luotettavalle, jo hieman taitavammalle ratsastajalle, joka on valmis kantamaan 100% vastuun vuokrahevosestaan - joka päivä. Etsiessäsi vuokrahevosta, jonka kanssa haluat jakaa vapaa-aikasi, voit ottaa yhteyttä Mariaan tallilla, puhelimitse, tai sähköpostitse koulu@knaperbacka.fi