(placeholder)

Syyskausi 2018

Olet lämpimästi tervetullut mukaan syyskauteen 2018! Uusille asiakkaille tarjoamme aina mahdollisuuden kokeilla ratsastustuntejamme, ennen päätöstä sitoutumisesta harjoitteluun.

(placeholder)


Syyskauden 2018 kausikortti


Syyskauden 2018 pituus

Syyskauden kausikorttiin sisältyy 21 ratsastustuntia normaalikokoisessa- tai pienryhmässä. Syyskausi starttaa 6.8.2018, viimeisen tunnin asettuessa päiväykselle 29.12.2018. Kausikorttihintaiset ratsastustunnit ovat hinnastomme edullisimpia. Kausikortit eivät ole peruttavissa, eikä kausikorttisuorituksia palauteta asiakkaalle. Sairaudesta tai raskaudesta johtuvat kausikorttituntien poissaolot, ratsastaja saa hyväkseen siirtotunteina.


Tuntiperuutukset ja siirtotunnit

Ajoissa, ratsastustuntia edeltävään päivään, klo 15.00 mennessä perutut ratsastustunnit ratsastamme siirtotunteina. Siirtotunnit järjestämme paikkatilanteen sallimissa puitteissa, oman tasoisella, tai helpommalla ryhmätunnilla. Normaalikokoisten ryhmätuntien siirtotunnit sijoitamme parhaamme mukaan normaalikokoisille ryhmätunneille, ja pienryhmätuntien siirtotunnit pienryhmien ratsastustunneille. Olethan huomaavainen, ja huolehdit siirtotuntiesi varauksista niin ajoissa kuin mahdollista: Voit jo ratsastuskauden alussa käydä kalenteriasi läpi, ja varata sinulle sopivimmat siirtotuntipaikat. Huolehtiessasi peruutuksista ja siirtotunneista ajoissa, lisäät siirtotuntisysteemimme joustavuutta sekä omallasi, että ratsastuskavereidesi kohdalla


Kausikortin, Oma Hevonen-paketin, ja Ponikoulun maksusuoritukset

Kausikortin varausmaksu 100 eur sisältyy kausikortin kokonaishintaan, ja se maksetaan omaa kausikorttia varatessa. Kausikortin kokonaishinnasta tulee olla ensimmäinen erä, 50% maksettu 6.8.2018 mennessä, ja toinen erä 50% maksettu 1.10.2018 mennessä.Suorittaessasi kausikortin maksusuoritusta, huolehdi että tilisiirrossa näkyy ratsastajan nimi, jotta osaamme kohdistaa maksun oikein. Oma Hevonen-paketeista lähetämme asiakkaalle laskun. Ponikoulun 10H maksusuoritus tulee suorittaa Ponikoulun aloituspäivämäärään mennessä kokonaisuudessaan. Jos tarvitset maksuaikaa, tai osamaksulaskun, ystävällisesti ota yhteyttä asian tiimoilta Ratsastuskoulu Knaperbackaan. Useammassa kuin kahdessa erässä maksettaviin laskuihin lisäämme laskutus- ja osamaksulisän 14,50 eur. Ratsastuskoulu Knaperbackan tiliyhteys kaikille maksusuorituksille on Aktia FI5740551120001783.


Hinnasto syyskausi 2018

Normaalikokoinen ryhmätunti 819 eur

Pienryhmäkokoinen ratsastustunti/Valmennustunnit 1029 eur

Perhealennettu kausikortti normaalikokoisessa ryhmässä 777 eur

Lauantai 1,5H Special 1134 eur

Ponikoulut  10H 390 eur


Tervetuloa tallille, ratsastamaan ja puuhastelemaan syyskaudella 2018!



Kaikkien kurssien varaukset koulu@knaperbacka.fi