Kevätkauden 2019 kausikortti


Kevätkauden 2019 pituus

Kävätkauden kausikorttiin sisältyy 24 ratsastustuntia normaalikokoisessa- tai pienryhmässä. Kevätkausi starttaa 1.1.2019, viimeisen tunnin asettuessa päiväykselle 15.6.2019. Kausikorttihintaiset ratsastustunnit ovat hinnastomme edullisimpia. Kausikortit eivät ole peruttavissa, eikä kausikorttisuorituksia palauteta asiakkaalle. Sairaudesta tai raskaudesta johtuvat kausikorttituntien poissaolot, ratsastaja saa hyväkseen siirtotunteina.


Tuntiperuutukset ja siirtotunnit

Ajoissa, ratsastustuntia edeltävään päivään, klo 15.00 mennessä perutut ratsastustunnit ratsastamme siirtotunteina. Siirtotunnit järjestämme paikkatilanteen sallimissa puitteissa, oman tasoisella, tai helpommalla ryhmätunnilla. Normaalikokoisten ryhmätuntien siirtotunnit sijoitamme parhaamme mukaan normaalikokoisille ryhmätunneille, ja pienryhmätuntien siirtotunnit pienryhmien ratsastustunneille. Olethan huomaavainen, ja huolehdit siirtotuntiesi varauksista niin ajoissa kuin mahdollista: Voit jo ratsastuskauden alussa käydä kalenteriasi läpi, ja varata sinulle sopivimmat siirtotuntipaikat. Huolehtiessasi peruutuksista ja siirtotunneista ajoissa, lisäät siirtotuntisysteemimme joustavuutta sekä omallasi, että ratsastuskavereidesi kohdalla


Kausikortin, Oma Hevonen-paketin, ja Ponikoulun maksusuoritukset

Kausikortin varausmaksu 100 eur sisältyy kausikortin kokonaishintaan, ja se maksetaan omaa kausikorttia varatessa. Kausikortin kokonaishinnasta tulee olla ensimmäinen erä, 50% maksettu 2.1.2019 mennessä, ja toinen erä 50% maksettu 1.4.2019 mennessä.Suorittaessasi kausikortin maksusuoritusta, huolehdi että tilisiirrossa näkyy ratsastajan nimi, jotta osaamme kohdistaa maksun oikein. Oma Hevonen-paketeista lähetämme asiakkaalle laskun. Ponikoulun 10H maksusuoritus tulee suorittaa Ponikoulun aloituspäivämäärään mennessä kokonaisuudessaan. Ratsastuskoulu Knaperbackan tiliyhteys kaikille maksusuorituksille on Aktia FI5740551120001783.


Hinnasto kevätkausi 2019

Normaalikokoinen ryhmätunti 936 eur

Pienryhmäkokoinen ratsastustunti/Valmennustunnit 1176 eur

Perhealennettu kausikortti normaalikokoisessa ryhmässä 888 eur

Lauantai 1,5H Special 1296 eur

Ponikoulut 10H 410 eur


Tervetuloa tallille, ratsastamaan ja puuhastelemaan kevätkaudella 2019!


(placeholder)

Asiakastiedote

Löydät alta asiakastiedotteen ja maksuohjeet Kevätkauden kausikortille, Ponikouluille ja Oma Hevonen-paketeille 2019

(placeholder)