(placeholder)

Kausikorttitunnit

Kausikorttitunnit ovat edullinen tapa harrastaa ratsastusta viikottain, turvallisesti ja laadukkaasta opetuksesta nauttien

(placeholder)

Kausikorttitunnit

(placeholder)

Kausikorttitunneilla ratsastat oman tasoryhmäsi kanssa, haasteiden tasoa harjoitteisiisi vähitellen lisäten, valvotusti ja turvallisesti. Ryhmät ovat joko normaali- tai pienryhmäkokoisia; kuten haluat. Oman ratsastusryhmän merkitystä ei pidä aliarvioida - mukavassa porukassa kaikki on aina kaksin verroin hauskempaa!

Jotain erityistä?

(placeholder)

Kausikorttihintaisista tunneistamme löydät myös tavallisesta poikkeavia ratsastusryhmiä pienryhmäkoossa. Voit valmentautua Master-opettajamme Ami Sunnan kouluvalmennusryhmässä, analyyttisesti ja ajatuksen kanssa ratsastavassa lauantain 1,5 h pituisessa ryhmässä aikuisille, tai ratsastuksenopettaja Krista Nyqvistin torstai-illan kouluvalmennusryhmässä vakioratsun kanssa treenaten. Esteratsastajille tarjoamme kansallisella 130- tasolla menestystä niittäneen esteratsastaja Fanny Nokkosen valmennustunnit!

Kausikortin maksuohje

(placeholder)

Syyskauden 2018 kausikortit tulee olla kokonaisuudessaan maksettu 1.10.2018 mennessä. Kausikortit tulee suorittaa ratsastajan nimellä varustettuna,  Ratsastuskoulu Knaperbackan tiliyhteyksin Aktia FI5740551120001783.


Ostaessaan kausikorttihintaiset tunnit, ratsastaja sitoutuu maksamaan kausikortin kokonaisuudessaan. Jos ratsastaja joutuu keskeyttämään ratsastustuntinsa pitkäaikaisen sairauden johdosta, laskutamme häneltä käytetyistä ratsastustrunneista irtotuntihinnaston mukaisesti (50 eur norm.ryhmät /60 eur pienryhmät), 100 eur varausmaksun ja laskutuslisän 14,50 eur.