(placeholder)

Lyhyt- ja Intensiivikurssit

Lyhytkursseillamme syvennät osaamistasi harjoitellen esteratsastusta, opit harjoittamaan hevosta juoksuttaen, tai voit oppia naulaamaan hevoselle siltä pudonneen kengän!

(placeholder)

Pikkuestekurssit

(placeholder)

Estekurssit lapsille (22.8-19.9) ja esteratsastukseen tutustuville aikuisratsastajille (26.9-24.10) ovat nyt varattavissa. Harjoittelemme torstain priima-aikaan klo 18 ratsastuksenopettajamme Krista Nyqvistin ohjaamana. Tervetuloa estekursseille!

Esteratsastuksen valmennuskurssi

(placeholder)

Kaipaatko esteradalle, ratsastamaan tiukkoja kaarteita, ja etsimään parasta mahdollista tietä radan viimeiselle, ratkaisevalle esteelle? Ehkäpä sinussa asuu pieni esteratsastaja? Tule mukaan intensiiviselle 2 valmennuksen lyhytkurssille esteratsastuksen haasteisiin keskittyen, tallin mukavimmilla esteratsastukseen valituilla hevosilla. 2h Valmennus on hinnaltaan 110 eur, kurssin valmentajana toimii Maria Leskinen. Seuraavat esteratsastuksen valmennuskurssit järjestämme syyskaudella 2019.  Varaukset koulu@knaperbacka.fiTutustumis- ja alkeiskurssi aikuisille

(placeholder)

Oletko vielä epävarma, onko ratsastus juuri sinulle sopiva laji? Pärjäätkö hevosten kanssa, tai oletko valmis sitoutumaan kausitunneille? Tule tutustumaan ratsastukseen ja tutuksi tallielämän kanssa juuri sinulle räätälöidyllä 5 tunnin pituisella lyhytkurssilla. Aikuisten tutustumis- ja alkeiskurssilla opimme niin käsittelemään hevosia tallissa, harjaten ja taluttaen, kuin ratsastaenkin aloittaen erityisen helpoista harjoituksista käynnissä. Lyhytkurssin hinta on edullinen 245 eur. Kurssitunnit harjoittelemme torstaisin klo 18, 31.10-28.10 max. 5 aikuisharrastajan pienryhmässä. Tervetuloa kokeilemaan, josko tämä olisi sinun lajisi?