(placeholder)

Oma hevonen-paketti

Kun tunti ratsastusta viikossa tuntuu aivan liian vähältä, mutta kynnys oman hevosen hankintaan on vielä liian korkea.

(placeholder)

Haave omasta hevosesta

(placeholder)

Oma hevonen on investointi, joka vaikuttaa koko perheen vapaa-aikaan ja ajankäyttöön. Hevonen on arvokas kertainvestointi, joka sisältää aina korkean riskin hevosen loukkaantumisesta, sairastumisesta ja taloudellisesta menetyksestä. Oma Hevonen-paketti minimoi ratsastajan taloudellisen riskin, mahdollistaessa tavoitteellisen harjoittelun ja kilpailemisen.

Riskittömästi ja huoletta!

(placeholder)

Ratsastuskoulu Knaperbackan tarjoaman Oma Hevonen -paketti tarjoaa riskittömän, huolettoman, ja edullisen vaihtoehdon ratsastajalle, joka haluaa harjoitella intensiivisemmin "oman" Hevosen kanssa, mutta investointi hevoseen ei ole vielä ajankohtaista. Oma Hevonen-paketti sisältää 3-4 viikottaista ratsastustuntia, mahdollisuuden uppoutua hevoselämään pintaraapaisua syvemmälle, ja tehostaa harjoituksia  Oman Hevosen kanssa yksityistunnein tai itsenäisesti. Moni ratsastajista kertoo paketin parasta antia olevan juuri se, että Oma Hevonen odottaa tallissa korvat hörössä, viikon jokaisena ratsastuskertana.

Kustannustehokkaasti

(placeholder)

Kaikki tietävät, että rahan meno ei lopu hevosen ostamiseen - se alkaa tästä hetkestä. Suuren kertainvestoinnin päälle, hevosen tallipaikkamaksut pääkaupunkiseudulla ovat 600-1200 euroa täysihoitotalleilla, jotka tarjoavat ilmastoomme sopivat puitteet harrastaa ja harjoitella turvallisesti. Tallipaikkamaksun päälle kertyvät hevosen eläinlääkäri-, varustehankinta-, ja valmennuskulut. Oma Hevonen-paketin kokonaishinta on aina tarkalleen laskettavissa, ja edullinen.

Syyskaudella 2019 (21 vko) Oma Hevonen-paketit alkaen 2300 eur/2200 eur poniratsastajat ja juniorit. Jos mietit mahdollisuutta Oma Hevonen-pakettiin, varaus syyskaudelle 2019 kannattaa tehdä nyt - suurin osa hevosistamme on jo varattuja!